Eladó ház Budapest XII. kerület, Kútvölgy 250 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Kútvölgy 250 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Kútvölgy 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7981646
Referenciaszám: H467982
Frissítve: 16 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 349 millió Ft

349 millió Ft
1 396 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
988 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 012 887 Ft
Második évtől
1 382 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi ritkaság! Kútvölgyben eladó ez a 250 nm-es , hangulatos művész villa, 988 nm-es telken, madárcsicsergős környezetben. A ház: A különleges hangulatú házhoz nyeles telken jutunk fel. A 2 szintes épület 1935-ben épült. A 132 nm-es földszinten 2 külön bejáratú lakás, a közel 100 nm-es emeleten pedig a műterem és egyéb helyiségek lettek kialakítva. A két lakás önálló mérőórákkal rendelkezik . Igény szerint könnyen visszaalakíthatja az új tulajdonos ismét egy nagy, tágas, fényárban úszó kúriává. Jelenleg az alsó, 4 m-es belmagasságú szintjén összesen 4 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba lett kialakítva, a zegzugos padlástérben pedig egy hatalmas műterem, egy festőműhely és tárolók kaptak helyet. A kert: A telek fekvése és a romantikus, ősfás kert intim környezetet biztosít lakóinak. A kertben egy 23 nm-es, felújítandó tároló épület is helyet kapott, valamint itt található egy fedett beálló, valamint több gépkocsinak beállási lehetőség. Az ingatan fekvése tökéletes, csend, nyugalom, sok-sok zöld, jó levegő, mégis pár percre van a Városmajor, a Széll Kálmán tér, illetve az egész Budai régió. Ha valaki még nagyobbat álmodik, akár le is bontható és 3 lakásos társasház építhető a helyére . /Lk-2/ÉK-3 építési övezet/ (Építész által nemrég készített felmérés-megvalósíthatósági tanulmány is elérhető emailben, helyszíni megtekintés után, komoly érdeklődés esetén.)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Bódy Ágnes Eszter Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Bódy Ágnes Eszter Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY