Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos, Kende utca 75 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos, Kende utca 75 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos, Kende utca 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7964313
Feltöltve: 3 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 065 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Lágymányoson, a Móricz Zsigmond körtér közelében helyezkedik el egy mellékutcában. Tömegközlekedése kiváló, itt található a 4-es metró megállója, illetve nagyon sokféle villamos és busz között válogathatunk, bármerre is induljunk. Éjszakai járat segítségével a Belvárosból is hamar hazatérhetünk. A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található a közelben, de gyalogtávolságban van az Allee, a Fehérvári úti piac és a rendelőintézet is. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Nem kell messze mennünk, ha kikapcsolódni szeretnénk a közeli Feneketlen-tónál, a Gellért-hegyen vagy az Egyetemisták parkjában. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A ház a múlt század elején épült, ötemeletes, körfolyosósépület. A lakások száma 42, melyeket mind lifttel, mind lépcsőn megközelíthetők. A ház karbantartott, szép állapotú. Nagyobb felújítás volt pl. 2013-ban alapszigetelés készült és felújításra került a homlokzat, míg 2017-ben cserére kerültek a gázvezetékek. LAKÁS JELLEMZŐI: Az eladásra kínált ingatlan a ház első emeletén található. Az ingatlanban 2012-ben és 2022-ben történt nagyobb felújítás, melyek során kialakult a mostani beosztása a lakásnak, cserére kerültek az ablakok, a konyhabútor, valamint hűtő-fűtő klímák kerültek beszerelésre, így a hőszivattyús fűtés is biztosított. Mivel a helyiségek átrendezése során megszüntetésre került a fürdőszoba, a lakás célú használathoz annak visszaállítása szükséges. Ebben a mostani tulajdonos tud segíteni. A lakás egyaránt alkalmas irodának és otthonnak. A bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, amely alkalmas akár recepció kialakítására is. Innen nyílik három szoba, a konyha, a WC és egy kamra, ami kiváló akár irattárnak is. A negyedik szoba egy másikból megközelíthető. A képek között megtalálható a lakás jelenlegi alaprajza és átalakítási lehetőségek is. A lakás jelenleg nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető. LAKÁS MÉRETEI: A lakás alapterülete 75nm. A szobák 19nm, 16,3nm, 14,7nm és 10,6nm nagyságúak. Belmagasság: 3,5 m. MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: A fűtést konvektorok és hűtő/fűtő klímaberendezések biztosítják. Az elhasznált vízmennyiség mérésére vízóra nem került felszerelésre. Kiépített a riasztórendszer. KÖLTSÉGEK: A lakás közös költsége, mely tartalmaz felújítási részt is 20.000,- Ft a korlátlan vízfogyasztással. A többi közmű költsége igény szerint alakul. PARKOLÁS: A parkolásra a ház körüli közterületen van minden napszakban jó lehetőség kerületi lakosoknak igen kedvezményesen. Irányára: 79,9 MFt -- Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
csendes
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Hannig Éva Lotus House Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Hannig Éva Lotus House Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY